advertentie

woensdag 21 maart 2012

Witte bloem voor prins Friso op Koninginnedag 2012 - NieuwsUit.com

Witte bloem voor prins Friso op Koninginnedag 2012

Herhaalde oproep: draag witte bloem voor prins Friso tijdens Koninginnedag. Aandacht voor prins Friso en zijn gezin op Koninginnedag 2012.

Op 2 maart riep NieuwsUit.com op om een witte bloem te dragen tijdens Koninginnedag 2012 (zie hier het originele bericht>>>). Hier wordt positief op gereageerd en wordt via diverse sociale media rondgestuurd. Ook is er aandacht op TV geweest voor het dragen van een witte bloem tijdens Koninginnedag.

De Koninklijke Familie bezoekt dit jaar Rhenen en Veenendaal en zal dan voor het eerst met de familie in het openbaar treden na het tragische ongeval in Oostenrijk.

Veel Nederlanders willen graag hun medeleven en steun betuigen aan de familie van prins Friso en daarom wil NieuwsUit.com nogmaals een oproep doen aan alle Koninginnedag-vierders:

Draag allemaal een witte bloem (op de kleding of in het haar, enz...) om te laten zien dat je de familie steunt en we aan prins Friso denken. De familie kan op 30 april wel wat extra steun gebruiken.

Het maakt niet uit wat voor witte bloem er gedragen wordt. Een Tulp, Roos, Margriet, Aster, Anjer enz. is allemaal prima mits deze wit van kleur is.

Laten we met zijn allen de Koninklijke Familie tijdens Koninginnedag 2012 een warm hart toedragen en massaal laten zien dat het Nederlandse volk meeleeft door subtiel een witte bloem te dragen.

© NieuwsUit.com
View the original article here

3 opmerkingen:

 1. Beste Malanie,

  Wil je alle artikelen van NieuwsUit.com verwijderen van deze site.

  Ik ben de hoofdredacteur van NieuwsUit.com en jij hebt zonder toestemming de artikelen overgenomen. Dit is niet toegestaan door het auteursrecht(Ook niet wanneer je de bron hebt vermeld).

  Met vriendelijke groet,
  Marja Verboket
  (hoofdredacteur NieuwsUit.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Malanie,

  Ik ben hoofdredacteur van NieuwsUit.com en jij schendt het auteursrecht.

  Jij dient per direct alle artikelen van NieuwsUit.com te verwijderen. Dit is inmiddels het tweede verzoek.

  Mocht je hier geen gehoor aan geven dan zullen we ons beraden op te ondernemen stappen. Je bent strafbaar wanneer je het auteursrecht van NieuwsUit.com blijft schenden.

  Marja Verboket
  (Hoofdredacteur NieuwsUit.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan Marja Verboket: Of je wilt dat de boodschap wordt verspreid of je wil het niet. Je kan niet allebei hebben - dat de boodschap wordt verspreid en dat niemand het auteursrecht schendt. Door de vingers zien, dan wordt de boodschap in ieder geval verspreid.

  BeantwoordenVerwijderen