advertentie

maandag 19 maart 2012

Prins Willem-Alexander onverwachts naar prins Friso - NieuwsUit.com

Prins Willem-Alexander onverwachts naar prins Friso

Kroonprins zou concert in Parijs bijwonen maar ging onverwachts naar prins Friso. Waarom ging prins Willem-Alexander onverwachts naar prins Friso? Zijn er veranderingen in de gezondheidstoestand van prins Friso?

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zouden zaterdag 17 maart samen in Parijs zijn om in de Salle Pleyel een concert bij te wonen van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Valery Gergiev. Prins Willem-Alexander was echter niet aanwezig, hij was onverwachts op bezoek gegaan bij prins Friso in Londen.

Prinses Máxima was wel aanwezig bij het concert maar had geen prettige avond. Een gedeelte van het Franse publiek joelde bij binnenkomst van de Franse minister van cultuur, Frédéric Mitterrand.. Ook waren er mensen die “vive la republique” riepen.
Prins Willem Alexander zou oorspronkelijk aanwezig zijn bij het concert maar was verhinderd vanwege een niet gepland bezoek aan Prins Friso in Londen.

Waarom ging prins Willem-Alexander onverwachts naar prins Friso? Is er iets veranderd in de gezondheidstoestand van prins Friso? 
Prins Friso verblijft sinds een aantal weken in het Wellington Hospital in Londen. De prins liep na een ski-ongeval in Oostenrijk ernstig hersenletsel op en ligt in coma.

© NieuwsUit.com
View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten