advertentie

vrijdag 2 maart 2012

Koninginnedag 2012: witte bloem voor prins Friso - NieuwsUit.com

Koninginnedag 2012 | witte bloem voor prins Friso
Oproep Koninginnedag 2012: draag witte bloem voor prins Friso. De Koninklijke familie steun betuigen tijdens Koninginnendag: draag allemaal een witte bloem.
Wanneer er geen verandering optreedt in de gezondheidstoestand van prins Friso is het niet ondenkbaar dat Koninginnedag 2012 doorgaat. De RVD heeft de Oranjeverenigingen laten weten dat vooralsnog de voorbereidingen voor 30 april door kunnen gaan.
De Koninklijke familie bezoekt dit jaar Rhenen en Veenendaal en zal dan voor het eerst met de familie in het openbaar treden na het tragische ongeval in Oostenrijk.
Veel Nederlanders willen graag hun medeleven en steun betuigen aan de familie van prins Friso en daarom wil NieuwsUit.com een oproep doen aan alle Koninginnedag-vierders:
Draag allemaal een witte bloem (op de kleding of in het haar, enz...) om te laten zien dat je de familie steunt en we aan prins Friso denken. De familie kan op 30 april wel wat extra steun gebruiken.
Het maakt niet uit wat voor witte bloem er gedragen wordt. Een Tulp, Roos, Margriet, Aster, Anjer enz. is allemaal goed mits deze wit van kleur is. Zelf maken kan natuurlijk ook. Witte bloemen staan voor: stilte, licht, kalmte, zuiver- en helderheid en eenvoud. Ook is wit goed zichtbaar op bijvoorbeeld oranje kleding.
Mocht de oproep, om een witte bloem te dragen voor prins Friso, gevolg krijgen wordt de Koninklijke familie via de RVD op de hoogte gebracht van dit initiatief.
De Koninklijke familie wil misschien niet dat er op Koninginnedag aandacht wordt geschonken aan de gezondheidssituatie van prins Friso maar op deze manier kan het volk op subtiele wijze laten zien dat er aan de prins wordt gedacht.
Vind u het een goed idee? Gebruik dan onderstaande knoppen om de oproep te verspreiden via Social Media zoals Twitter, Facebook en Google+ en laten we met zijn allen de Koninklijke familie tijdens Koninginnedag 2012 een warm hart toedragen en massaal laten zien dat het Nederlandse volk meeleeft.
View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten