advertentie

dinsdag 13 maart 2012

Koninginnedag 2012 | Feestelijk met aandacht voor prins Friso


Oranjeverenigingen zoeken naar manier om aandacht te schenken aan prins Friso.


De Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen heeft bekendgemaakt dat Koninginnedag 2012 net zo feestelijk gevierd zal worden als andere jaren. Wel zoeken de Oranjeverenigingen naar een manier om aandacht te schenken aan prins Friso.

De Koninklijke familie heeft via de RVD laten weten dat Koninginnedag normaal gevierd moet worden, feestelijk. Maar de Oranjeverenigingen willen toch ook aandacht schenken aan prins Friso. Hoe ze dat gaan doen is nog niet duidelijk.

Sommige van hen willen witte ballonnen oplaten maar anderen juist gekleurde. Ook het dragen van een witte bloem is een optie maar anderen willen dat juist weer niet. Kortom, de vereningingen weten nog niet hoe ze de aandacht aan prins Friso gestalte gaan geven.

Wel is duidelijk dat Koninginnedag feestelijk moet zijn maar dat de sfeer ook enigszins bepaald wordt door het ongeluk dat prins Friso in Oostenrijk heeft gehad. Bovendien, mocht prinses Mabel aanwezig zijn in Veenendaal en Rhenen is het toch lastig om geen aandacht uit te laten gaan naar prins Friso.

Juist op deze dag kunnen de Oranjevereningingen laten merken dat er aan de Koninklijke Familie gedacht wordt. Hoe de Oranjeverenigingen aandacht gaan schenken aan prins Friso is nog niet duidelijk maar dat hij op deze dag niet vergeten wordt is wel duidelijk.

Koninginnedag 2012 wordt feestelijk met aandacht voor prins Friso.

© NieuwsUit.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten