advertentie

maandag 5 maart 2012

Friso in Wellington Hospital in Londen - Blog.nl (Blog)

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso verblijft sinds donderdagmiddag in Londen, zijn woonplaats sinds vele jaren. Op basis van adviezen van deskundigen is gekozen voor het Wellington ziekenhuis waar Prins Friso in zijn huidige toestand optimaal kan worden verzorgd. Londen biedt ook voor de kinderen van de Prins het meeste vooruitzicht op continu├»teit en stabiliteit.


Hiermee breekt een lange en intensieve periode voor de Koninklijke Familie en met name het gezin van Prins Friso aan, waarin zal worden geprobeerd het revalidatieproces te beginnen. Het gezin van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso heeft alle ruimte nodig om te leren omgaan met de gezondheidssituatie van Prins Friso en het leven daar op in te richten. Daarom verzoekt de Familie de media om de hiervoor benodigde privacy van het gezin te blijven respecteren. De Koninklijke Familie stelt de in de afgelopen periode betoonde terughoudendheid door de media zeer op prijs.


Prinses Mabel herhaalt graag de dankbaarheid voor alle steunbetuigingen en blijken van medeleven. “Het warme medeleven in de afgelopen periode heeft mij steun en kracht gegeven. Mijn dank hiervoor is groot”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten