advertentie

maandag 19 maart 2012

Deense Koningin spreekt over prins Friso - NieuwsUit.com

Deense Koningin spreekt over prins Friso

Koningin Margrethe doet uitspraak over prins Friso. Deense Koningin over Friso: "Weet niet wat te hopen, het ziet er niet goed uit voor prins Friso".

Koningin Beatrix en de Deense Koningin Margrethe zijn goed bevriend met elkaar. De Deense Koningin heeft voor het eerst gesproken over het ongeluk dat prins Friso in Oostenrijk heeft gehad. Het Deense tijdschrift Gefactureerd Bladet komt met het verhaal met de Deense Koningin Margrethe.

Volgens Koningin Margrethe van Denemarken is het de moeilijkste tijd voor Koningin Beatrix sinds de dood van haar echtgenoot Prins Claus in 2002. "Ik ben in gedachte bij haar. Wat er is gebeurd is verschrikkelijk. Een verschrikkelijke tragedie. Het ziet er niet al te goed uit". Volgens het tijdschrift zegt ze ook: "Het is zo tragisch voor de hele familie. Men kan alleen maar hopen ... nee, ik weet het niet. Ik weet niet eens wat men zou moeten hopen. "

'Koningin Beatrix heeft haar werkzaamheden weer hervat en glimlacht dapper op openbare bijeenkomsten. Die glimlach kan echter niet verbergen dat ze zich zorgen maakt om haar zoon', volgens het Deense tijdschrift.

In het buitenland wordt in kranten, tijdschriften en bladen nog steeds geschreven over het tragische ongeval wat prins Friso op 17 februari in Oostenrijk heeft gehad. 

© NieuwsUit.com
View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten