advertentie

donderdag 29 maart 2012

Dankwoord Beatrix en Mabel - Shownieuws

Koningin Beatrix en prinses Mabel hebben dinsdag nog een keer hun dankbaarheid geuit voor alle blijken van medeleven en betrokkenheid die ze vanuit heel Nederland hebben ontvangen na het ski-ongeluk van prins Friso.

“Het heeft ons en onze familie diep getroffen dat zovelen met hun hart bij Friso zijn en onze zorgen delen”, lieten ze weten in een persoonlijk, ondertekend dankwoord dat de Rijksvoorlichtingsdienst verspreidde. “Alle bemoedigende woorden, hoopvolle wensen, ontroerende berichten, gebeden en bloemen zijn ons tot steun en geven moed in deze zware tijd vol onzekerheid. Uw medeleven betekent veel voor ons.”

“Wij willen graag, mede namens onze familie, allen die op welke manier dan ook getuigd hebben van hun gevoelens van verbondenheid hartelijk danken”, aldus Beatrix en Mabel. Ook vanuit het buitenland leefden mensen mee, schrijven de koningin en de prinses.

Friso raakte op 17 februari bedolven onder een lawine in het Oostenrijkse Lech. Door het ski-ongeval liep hij een ernstige hersenbeschadiging op en komt hij mogelijk nooit meer bij bewustzijn. De prins werd begin maart opgenomen in een Londens ziekenhuis. (ANP)

Laatste update: Dinsdag om 16:23

View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten