advertentie

maandag 27 februari 2012

Prins Friso overgeplaatst naar Londen?Prins Friso kan niet in Nederland revalideren. Londen, waar het gezin van Friso ook woont, heeft wel een geschikt revalidatiecentrum.

Er moet gezocht worden naar een geschikt revalidatiecentrum voor Prins Friso. In Nederland is dit niet mogelijk.

Waarschijnlijker lijkt het dat prins Friso naar 'National Hospital for Neurology and Neurosurgery'in Londen gaat. Het gezin van de prins woont ook in Londen.

Niet alleen is het revalidatiecentrum geschikt voor patiƫnten zoals prins Friso maar ook uit praktisch oogpunt lijkt het de beste optie. Het gezin van de prins kan hem gemakkelijk komen bezoeken.

De kinderen van prins Friso en Mabel zitten in Londen op school. Het gezin woont er al jaren. Door de hele situatie is er zeker ook voor de kinderen een onzekere tijd aangebroken en dan lijkt het onwaarschijnlijk dat vader Friso in het buitenland (buiten Londen) behandeld gaat worden of dat Mabel het gezin verhuist om bij de prins in de buurt te kunnen zijn.

Voor goede medische zorg en om de gezinssituatie niet nog meer te ontwrichten lijkt het aannemelijk dat prins Friso overgeplaatst gaat worden naar een geschikt revalidatiecentrum in Londen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten