advertentie

dinsdag 28 februari 2012

Nederlandse prins Friso nog altijd in levensgevaar - Het Laatste Nieuws


23/02/12 - 21u28 
Prins Constantijn, prinses Mabel en prinses Laurentien bij hun aankomst aan de universiteitskliniek in Innsbruck waar prins Friso verzorgd wordt. © reuters. UPDATE Het levensgevaar van prins Friso is nog altijd niet geweken. Zijn gezondheidssituatie blijft ongewijzigd: "Stabiel, maar niet buiten levensgevaar." Dat heeft de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst vanmiddag gemeld.
De mededeling over de prins is nog geen enkele keer veranderd sinds hij in het Oostenrijkse Lech zwaargewond raakte door een lawine. Friso wordt al sinds vorige vrijdag verzorgd op de trauma-afdeling van de universiteitskliniek van het ziekenhuis in Innsbruck. Het is onbekend wanneer de behandelende artsen een prognose kunnen geven over de gezondheidstoestand van de prins.
Prins Constantijn, prinses Laurentien en prinses Mabel brachten prins Friso vanmiddag een bezoek. Voor Laurentien was het de eerste keer dat ze haar schoonbroer in zijn huidige toestand zag. Constantijn bracht zijn broer eerder al een bezoek. Met gespannen gezichten verlieten ze na anderhalf uur het ziekenhuis.
Koningin Beatrix is intussen even na 21 uur aangekomen bij de universiteitskliniek, vergezeld van prinses Mabel. Het is de eerste keer dat de vorstin 's avonds haar zoon bezoekt. De afgelopen vijf dagen kwamen zijn vrouw Mabel en Beatrix samen 's middags op bezoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten