advertentie

maandag 27 februari 2012

Inwoner Oud-Vossemeer stopt met website Prins Friso - PZC

  maandag 27 februari 2012 | 14:25 | Laatst bijgewerkt op: maandag 27 februari 2012 | 14:26

Foto: ANP

Foto: ANP

OUD-VOSSEMEER - Kees Neele uit Oud-Vossemeer stopt met de website 'Zeeland steunt Prins Friso'. Vandaag kunnen mensen voor het laatst tekenen.Neele zegt dat hij er een punt achter zet, omdat de koninklijke familie om rust heeft gevraagd. "Die wens wil ik respecteren."

Meer dan zesduizend mensen bezochten de site de afgelopen week. Ongeveer 1400 van hen plaatsten een steunbetuiging. Neele wil deze allemaal aanbieden aan de koninklijke familie. "Dat kan over de post, maar het liefst zou ik ze persoonlijk overhandigen."

Neele had ook een landelijke website waarop mensen steun konden betuigen. Die is de afgelopen week meer dan vijftienduizend keer bezocht. Ook deze site is vandaag voor het laatst in de lucht.

De inwoner van Oud-Vossemeer kijkt tevreden terug op zijn initiatief. "Toen ik ermee begon, was het een gevoel dat ik wilde delen. Ik had niet verwacht dat zoveel mensen hetzelfde gevoel hadden."

  laatste eerstSorteer reacties Wat een onzin! Get a life.....Allemaal heel erg inderdaad, maar stuur je dan ook bijvoorbeeld ansichtkaarten naar Syrie dan? Er is nu ook een nieuwe mogelijkheid om te reageren, Stond zaterdag in deze krant

adhesie@dkh.nl

of als je een kaart of anderzins wilt sturen

Paleis Noordeinde Postbus 30412 GK den-Haag


Op de website van de PZC kunt u reageren op forums en artikelen. Zo weet de redactie wat er leeft. Sommige bijdragen worden ook gepubliceerd in de papieren krant. Reacties worden niet automatisch geplaatst.


De redactie behoudt zich het recht voor reacties te weigeren of in te korten. Over het al dan niet plaatsen van reacties wordt niet gecorrespondeerd. Het IP-adres van de afzender van een reactie wordt automatisch opgeslagen in het redactioneel systeem. Het kan worden afgestaan aan derden in het kader van een strafrechtelijk (voor)onderzoek wanneer een groot maatschappelijk belang in het geding is.


View the original article here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten